FOTO / Mara Bănică, în lacrimi: "În casă, plângem toţi"

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică © Facebook

E durere în familia jurnalistei Mara Bănică.  

Mara Bănică a pierdut una dintre fiinţele pe care le iubea cel mai mult. Pe o reţea de socializare, jurnalista a postat un mesaj care a emoţionat un număr mare de oameni. 

"A murit Zorro. Avea 11 ani şi Dima îl considera fratele lui, deşi e câine. Am aflat că e grav bolnav în urmă cu câteva luni. Am reuşit să-i prelungim viaţa cu tratamente, ecografii, analize...Părea că şi-a revenit. Acum o jumătate de oră, însă, a făcut infarct fatal. În casă, plângem toţi. Cred că doar cei care au animale pot înţelege ce înseamnă asta. Dumnezeu să-l ierte", a scris Mara Bănică. 

Citeşte şi: Dramă fără margini pentru Mara Bănică: "Am aflat că are metastaze"

"Cumplit! Casa o să pară goală, ştiu ce zici şi ce simţi! Rămân amintirile frumoase şi mai ales amintirea unei iubiri sincere şi curate / Îmi pare sincer rău / Când pleacă un membru al familiei e firesc să resimţi durerea pierderii. Dumnezeu să te ierte, Zorro!", au fost o parte din comentariile din mediul online. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro