VIDEO / Mara Bănică s-a îndrăgostit de Oana Roman. Jurnalista îi face avansuri fiicei fostului premier

+4 click pentru
galerie

sursa: captura video

Hipnotistul vedetelor loveşte din nou! Acesta a efectuat un număr pe Mara Bănică şi a făcut-o să se îndrăgostească instant de Oana Roman.

În platoul "Acces Direct" a avut loc un număr de hipnoză de excepţie. Hipnotistul a făcut-o pe Mara Bănică să simtă o atracţie pentru Oana Roman. În momentul în care s-a trezit, jurnalista a început să o mângâie pe fiica fostului premier şi să o privească înduioşător.
Mara a fost adormită la loc, iar apoi recunoaşte că nu îşi mai aduce aminte nimic din ce a făcut. Hipnotistul le-a adus în aceeaşi stare pe mai multe vedete ca Natalia Mateuţ, Cătălin Bordea, dar şi Răzvan Botezatu.

Mara Bănică este jurnalistă. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan, care durează de doi ani, și are un băiețel dintr-o relație anterioară. Pe Mara Bănică o veţi putea urmări la Antena Stars, în calitate de prezentatoare a emisiunii "Capcana Seducţiei".

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

S:O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro