FOTO / Marcel Toader, îndrăgostit din nou! Afaceristul a trecut peste clipele grele

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader © Facebook

La două luni de la despărțirea de Maria Constantin, Marcel Toader pare că a trecut peste suferință și este gata să iubească din nou. Omul de afaceri acceptă situația în care se află și trăiește fiecare zi din plin.

Marcel Toader este din nou îndrăgostit, dar nu de o altă femeie. Afaceristul se concentrează acum pe prezent și a început să iuvbească altfel viața.

"În viața mea mi-am dorit ca fiecare zi să fie diferită; mai intensă, mai senină, mai specială. Ziua de ieri a trecut, cea de azi o trăiesc la maxim, iar cea de mâine vreau să fie mai frumoasă decât toate la un loc. Îndrăgostit de ziua de mâine", a scris Marcel Toader pe contul său de socializare.

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro