FOTO / Maria Constantin, în aşternuturi cu un alt bărbat celebru! Soţia lui Marcel Toader a făcut anunţul: "Cu toţii în viaţă mai suferim"

+7 click pentru
galerie

Maria Constantin a filmt un videoclip cu Alexandru Constantin © Facebook

Maria Constantin este căsătorită cu Marcel Toader, dar a apărut în public în braţele altui bărbat celebru. Cântăreaţa de muzică populară a filmat un videoclip nou şi a ales un model tânăr care să îi apară alături.

Soţia lui Marcel Toader a lansat recent o piesă de dragoste, cu un clip video special. Maria Constantin a filmat alături de Alexandru Constantin, un prezentator TV cunoscut şi s-au comportat ca nişte adevăraţi profesionişti, pentru că în imagini arată într-adevăr ca doi îndrăgostiţi şi au filmat chiar şi în pat.

Versurile piesei "Scrisoare de dragoste" sunt triste, romantice şi sunt insipirate din viaţa vedetei, după cum chiar Maria Constantin a recunoscut într-o emisiune TV. Vedeta a anunţat astăzi apariţia proiectului la care a lucrat până acum.

"Este cu dragoste, cu viaţa mea. De fapt o parte din viaţa mea. Ştii cum e, cu toţii în viaţă mai suferim din dragoste, mai una, mai alta. (...) Povesteşte puţin din ce am trăit eu, povesteşte puţin din ce au trăit oameni de lângă mine şi dacă tot am văzut că foarte multă lume din jurul meu se desparte, am zis că se potriveşte", a declarat soţia omului de afaceri.

În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din prima căsătorie. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro