FOTO / Maria Marinescu, o mireasă excentrică! Detaliul inedit pe care l-a ascuns sub rochia lungă, în noaptea nunţii! Puţini invitaţi au observat

Sursa foto: Facebook

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una cu totul şi cu totul specială pentru Maria Marinescu care a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă şi, mai mult de atât, şi-a surprins invitaţii, dar şi soţul, pe Alin Petrache, cu un obiect  inedit.Celebra creatoare de modă care s-a căsătorit religios cu Alin Petrache sâmbătă a vrut să fie o apariţie spectaculoasă, aşa că şi-a pus în valoare rochia de mireasă clasică cu o pereche de tenişi, care au fost acoperiţi, evident, de faldurile rochiei spectaculoase.

Maria Marinescu s-a măritat, în urmă cu doar câteva luni, cu Alin Petrache la primăria Sectorului 1, în prezenţa tatălui lui Alin, afaceristul Adrian Petrache. Maria Marinescu a divorţat, în vara anului trecut, de Franck Colin, cu care are un băieţel, după 6 ani de mariaj. Francezul a fost arestat la Paris într-un caz de trafic cu cocaină din Republica Dominicană.

Citeşte şi:

Primele declarații ale iubitului Mariei Marinescu! A vorbit în EXCLUSIVITATE despre NUNTĂ și DRAGOSTE

Maria Marinescu a divorţat de Frank Colin

Maria Marinescu e hotărâtă să-l lase pe Frank Colin! Uite ce i-a pregătit vedeta!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro