FOTO / Mel Gibson și-a arătat pentru prima dată cel de-al nouălea copil la Gala Premiilor Oscar 2017! Cum arată iubita lui tânără, proaspăt mămică

+3 click pentru
galerie

sursa: captura foto

PREMIILR OSCAR 2017. Mel Gibson și-a făcut apariția la Gala Premiilor Oscar, fiind una dintre cele mai așteptate momente ale serii. Acesta a venit la brațul tinerei sale iubite, Rosalind Ross.
PREMIILR OSCAR 2017. Actorul a devenit tătic pentru a noua oară la 61 de ani în urmă cu o lună, alături de iubita lui de 26 de ani. Actorul a arătat tuturor pentru prima dată o fotografie cu cel mic. Cei doi par mai mult decât încântați să ia parte la cel mai important eveniment cinematografic al anului.


"Pentru mine e flatant, e recunoașterea semenilor mei. Nominalizarea pentru mine este un caștig, indiferent dacă voi câștiga sau nu", a declarat Mel Gipbson, înainte de decernarea Premiilor Oscar.
PREMIILE OSCAR 2017. Apariția regizorului se consideră o revenire, iar dacă va câștiga marele premiu în această seară, pentru ”Cel mai bun regizor” va fi primul după cel de acum 21 de ani.

Gala premiilor Oscar 2017! Totul despre cea de-a 89-a ediţie a celui mai așteptat eveniment, pe www.spynews.ro

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră începând din 2006, odată cu mediatizarea intensă a problemelor sale cu alcoolul şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Din acest motiv, el intenţionează să se "repoziţioneze" în industria de la Hollywood şi să se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro