FOTO / Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se distrează periculos! Nu mulți ar avea tupeul lor

+2 click pentru
galerie

Sursa: Instagram

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt plecați în America și se distrează de minune împreună. Cei doi îndrăgostiți se joacă periculos, dar nu mulți ar avea curajul lor.

Cei doi amorezi se află acum în Arizona și trag cu pistolul. Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se distrează în mod periculos. ”Un alt fel de distracție”, a scris diva de Monaco pe una dintre rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împart cele mai minunate și periculoase momente împreună în vacanța lor de peste Ocean. Prietenii virtuali ai divei de Monaco s-au mirat când au vazut că Mihaela Rădulescu trage cu o armă adevărată. ”Să nu omori pe toată lumea”, a fost reacția unui fan de-al vedetei.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969, în Piatra Neamț. Ea este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Vedeta a fost căsătorită de două ori: Elan Schwartzenberg (2004–2008), Ștefan Bănică (1997–1999). Din primul mariaj are un băiat, pe Ayan Schwartzenberg. Diva de la Monaco şi Felix Baumgartner sunt împreună din 21 octombrie 2014, fosta prezentatoare TV cuplându-se cu el imediat după ce s-a despărţit de Dani Oţil. Aceasta este mama unui băiat, pe nume Ayan, pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară. Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, s-a născut pe 20 aprilie 1969 , în Salzburg, Austria. El este un parașutist și un jumper BASE. El este renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.
Pe 14 octombrie 2012, Felix Baumgartner a intrat în cărţile de istorie, devenind primul om care a sărit din stratosferă şi depăşit viteza sunetului fără ajutorul vreunui vehicul. Viteza maximă atinsă de Baumgartner în timpul căderii libere a fost de 1342,8 km/h (Mach 1,24), un nou record mondial.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro