FOTO / Mihai Morar, un tătic de nota 10! Primele impresii după excursia cu cortul alături de fetiţele sale

+4 click pentru
galerie

Mihai Morar © Foto: Instagram

Mihai Morar a avut parte de un weekend de excepţie. Şi-a dus pentru prima oară fetiţele cu cortul, iar acestea au fost încântate peste măsură. 

Chiar dacă a fost un weekend ploios, ei tot au avut o excursie cu cortul pe cinste. Mihai Morar alături de soţia şi de fetele sale au mers pentru prima oară în familie cu cortul. 

Prezentatorul TV s-a declarat foarte încântat de escapadă, la fel şi fetiţele sale care au avut parte de o experienţă unică. Mara şi Cezara au dormit pentru prima oară în cort.

"Ne-a dus dorul de ducă. Ne-am dus în munţi, nu aşa de departe. Am fost prima oară cu fetele la cor. Am stat fix 24 de ore, cred că poate chiar mai puţin. Ne-a prins o ploaie...Aşa de frumos să fie în cort şi să plouă? Abia weekendul ăsta, ştii cum dormi? Nu ai niciun alt gând. Nu te gândeşti la job, eşti tu cu gândurile tale. Pe la şase dimineaţa a început să plouă, am luat sacul de dormit şi aşa ce bine m-am odihnit. 
Weekendul asta am simţit proverbul.

Unii simt ploaia, pe alţii îi udă!" a spus Mihai Morar în emisiunea sa. 

Mihai Morar prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, și emisiunea "Răi da' Buni" pe postul de televiziune Antena Stars. Mihai Morar a fost şi jurat în emisiunea X Factor, ediţia din 2011, la Antena 1. Prezentatorul tv s-a căsătorit în 2006 cu Gabriela. Cei doi soţi au devenit părinţi de gemene: Mara şi Cezara Morar.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro