FOTO / Mirela Boureanu Vaida, despre viaţa de familie: "Este greu pentru că îmi cresc singură copiii, soţul vine târziu acasă"

+4 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Mirela Boureanu Vaida face noi dezvăluiri despre viaţa pe care o duce acum alături de soţul ei şi cei doi copii, Carla şi Vladimir. De când a plecat de la emisiunea pe care o prezenta foarte multe lucruri s-au schimbat.

Mirela Boureanu Vaida a vorbit chiar la începutul acestui an despre perioada minunată pe care o petrece acasă şi mai ales despre cum sunt copiii săi. Aceasta a acordat un interviu pentru Agenţia de Presă Mondenă.

„Desi sunt copiii mei, Carla si Vladimir sunt destul de diferiti. Credeam initial ca voi reusi sa ma impun in fata lor, ca voi fi o mama puternica. Uite insa ca mi-au dat o lectie. I-am crescut pe amandoi la fel, insa cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine si mamos. Nu pot face nimic pentru ca vrea numai in brate, pupat, giugiulit, intors pe toate partile. Carla este mai independenta. Ori asa or fi femeile in ziua de azi, ori asa e ea, cert este ca Vladimir, un leu nascut in luna august, m-a doborat. Deja face legea intre femeile din casa, adica intre mine, bona si Carla." a declarat prezentatoarea despre copiii săi.

Vedeta a recunoscut că după ce a născut-o pe Carla ea a lipsit foarte mult de acasă, însă acum nu a mai făcut acest lucru. Se dedică trup şi suflet copiilor săi care cresc foarte repede.

„Sotul meu a crescut-o pe Carla pana la un an si jumatate cand a aparut Vladimir in peisaj pentru ca eu a trebuit sa imi reiau serviciul la nici doua luni de la nastere. A fost foarte greu pentru el, ca barbat, sa se ocupe in cea mai mare parte a timpului de fetita noastra, dar a fost si foarte frumos. Au o relatie speciala. Am convenit ca el sa se ocupe de Carla pana ma intorc eu de la munca si apoi sa plece el la birou si sa termine lucrurile pe care nu le putea face de acasa." a spus vedeta care acum se dedică mult mai mult familiei, chiar a lăsat deoparet cariera sa pentru a fi alături de cei dragi.

Din cauza job-ului pe care îl are, soţul Mirelei este mai mereu plecat, vedeta îi creşte pe copii alături de familia sa şi de o bonă.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea52 de cm și 3.780 kg.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro