FOTO / Mirela Vaida, aşa cum nu ai mai văzut-o! Cu salbă la gât, şi-a arătat picioarele prin crăpăturile adânci ale rochiei

+5 click pentru
galerie

Mirela Vaida a avut o ţinută specială la "2k1" © captură Antena1

Mirela Vaida a avut o apariţie inedită în acestă ediţie de la "2k1". Prezentatoarea TV a îmbrăţişat stilul oriental şi şi-a arătat trupul prin rochia sexy pe care a purtat-o.

Vedeta a îmbrăcat o ţinută aparent destul de simplă şi elegantă, da Mirela Vaida a arătat ce se ascundea sub rochia crăpată pe ambele picioare. Ţinuta s-a potrivit cu accesoriul pe care l-a purtat la gât, salba care era în tema ediţiei orientale de luni.

"Eu par aşa o doamnă, dar noroc că am o crăpătură, că altfel credeaţi că sunt chiar om serios, veneam îmbrăcată în negru. Am numai crăpături", a spus Mirela Vaida la "2k1", în timp ce poza în faţa camerelor.

Atunci când a văzut-o pe prezentatoare admirându-se, Robert Popescu a intervenit imediat pentru a-şi arăta muşchii. Atunci, Mirela Vaida a reacţionat.

"Nu poţi măi nene să arăţi o rochie, să mulţumeşti unui sponsor, să arăţi un picior. Vine ăsta mic, se încordează, iar ţi-a luat faţa. Vino mă, dezbracă-te, dă-ţi pantalonii jos", a mai spus, râzând, prezentatoarea.

Prezentatoarea TV vă aşteaptă la "Acces Direct" de la ora 17:00

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea "Acces direct" de la Antena 1 de pe 3 aprilie. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. Frumoasa prezentatoare e şi la cârma quiz-show-ului matrimonial "2k1", unde îl are asistent tv pe Robert Popescu. Vedeta e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro