FOTO / Mirela Vaida, total schimbată într-o oră! Aşa şi-a făcut apariţia în platoul "Acces Direct"

+5 click pentru
galerie

Mirela Vaida © Captură TV

Frumoasa prezentatoare Mirela Vaida străluceşte de fiecare dată pe platourile emisunilor pe care le prezintă. Astăzi, vedeta a avut două apariţii total diferite, una mai casual la "2k1" şi una foarte elegantă la "Acces Direct". 

Mirela Vaida are de fiecare dată ţinute care atrag privirile oricui. Ba rochii elegante, ba fuste colorate sau pantaloni mulaţi, prezentatoarea îmbracă articole vestimentare care îi vin mânuşă.

Astăzi, aceasta şi-a făcut apariţia la Acces Direct" într-o rochie elegantă, albă, peste genunchi cu foarte multe inimioare pe ea. Părul l-a avut atent aranjat, la fel şi cu machiajul. Un ruj roşu a completat apariţia de 10 a vedetei.

Modul în care a apărut, astăzi,  la "Acces Direct" este foarte diferit faţă de cum şi-a făcut apariţia la "2k1", cu câteva ore în urmă. Un sacou roz şi o pereche de blugi mulaţi au făcut-o pe frumoasa prezentatoare să iasă în evidenţă. Ambele stiluri pare să o prindă pe Mirela Vaida.

Mirela Vaida a început să prezinte emisiunea "Acces direct" de la Antena 1 de pe 3 aprilie. Şi asta după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal. Frumoasa prezentatoare e şi la cârma quiz-show-ului matrimonial "2k1", unde îl are asistent tv pe Robert Popescu. Vedeta e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria şi Vladimir Alexandru. Fiica ei s-a născut pe 20 februarie 2015.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro