FOTO / Nadir îşi vinde maşina: "Se mărită Mona mea"

+2 click pentru
galerie

Foto: Facebook

Nadir a decis astăzi că este vremea să îşi schimbe maşina. Înainte de asta a postat pe internet un anunţ de vânzare pentru cea pe care o are acum.

Nadir a pozat repede maşina şi a făcut anunţul. "Se mărită Mona mea! :))", a scris cântăreţul în dreptul anunţului de pe pagina lui de Facebook. "Unde? În staţie la Lizeanu? Domnu, faceţi şi schimb? Pe asta merită să mi-o faci cadou! Mai vrei şi bani?", i-au scris prietenii.

"Maşina se află în stare bună de funcţionare, fără erori in bord!", scrie în anunţ. Preţul autoturismului este de 13 000 de euro, negociabil după cum precizează.

Nadir a devenit tătic pentru prima oară 23 septembrie 2016, el suprinzându-și fanii cu anunțul făcut. Copilul cântăreţului a apărut în urma unei aventuri, acesta ţinând ascunsă identitatea şi sarcina femeii care i-a dăruit un copil. Nadir Tamuz, în vârstă de 27 de ani, este un cântăreţ de origine libaneză, care a devenit celebru după ce a participat la competiţia muzicală "X-Factor", de la Antena 1. Artistul a reuşit să-i cucerească repede pe români cu melodiile sale orientale.

R:P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro