FOTO / Nataşa, fostă concurentă de la MPFM, într-o rochie cu un decolteu generos, după a slăbit enorm! Şi-a găsit iubit!?!

+5 click pentru
galerie

Nataşa, una dintre fostele concurente de la MPFM, sezonul cinci. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Nataşa, una dintre fostele concurente ale reality-show-ului matrimonial, a creat o mică zarvă pe internet, după ce a făcut publică o fotografie în care apare silueta unui bărbat la volanul unei maşini şi o tânără care stă cu picioarele pe el. Mai mult, tânăra care a fost în casa dragostei în cel de-al cincilea sezon, pare că nu se opreşte din slăbit, iar asta se vede cel mai bine într-o poză în care poartă o ţinută elegantă, care are un decolteu adânc.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Îmbrăcată într-o rochie galbenă, cu un decolteu generos, Nataşa, fostă concurentă de la MPFM, a încins imaginaţia bărbaţilor şi a atras atenţia cu detaliul din jurul bustului. Ţinuta pare destul de largă, iar unii dintre internauţi sunt de părere că nu aşa ar fi modelul.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Întrebată dacă e sau nu într-o relaţie, Nataşa nici nu a negat, dar nici nu a infirmat vestea, după ce a postat poza de mai jos pe o reţea de socializare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Nataşa e una dintre tinerele care a participat în cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro