FOTO / Nicolae Zuluf s-a întors în braţele Sânzianei Buruiană! N-a putut sta departe de "comorile" sale

+3 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Nicolae Zuluf nu a rezistat să îşi lase soţia, pe Sânziana Buruiană, şi pe fiica sa singure în Ungaria. Aceasta a plecat din România şi a mers la ele. S-a şi pozat cu micuţa sa fetiţă, cu Izabela.

Soţul Sânzianei Buruiană nu a mai suportat să stea departe de familia sa, de soţia sa şi de Izabela, şi a luat drumul Ungariei, acolo unde se află cele mai importante fiinţe pentru el.  Cum a ajuns acolo Nicolae Zuluf s-a fotografiat cu fiica sa. Cei doi stau împreună în pat şi se bucură de timpul petrecut împreună după cum se poate observa din imaginea postată pe reţelele de socializare. Sânziana Buruiană nu apare în imagine, este un portret doar tată-fiică.

Vedeta Sânziana Buruiană declarase cu ceva timp în urmă că soţul său nu a putut să o însoţească pe ea şi pe fetiţă în Ungaria deoarece are şi el treburile sale. Vedeta a ales să plece în străinătate cu un scop, acolo face reclame publicitare pentru nişte bijuterii preţioase, mai exact teleshopping. Sânziana a mai lucrat în acest domeniu şi ştie cu ce se mănâncă. La plecarea în Ungaria, Sânziana a luat-o şi pe fiica sa deoarece nu pot sta una fără alta. Acum s-au întâlnit toţi, ca o familie fericită.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf pe 3 octombrie 2015. Vedeta şi soţul ei au împreună o fetiţă, pe nume Izabela Ştefania Ioana. Micuţa a venit pe lume pe 7 ianuarie 2016, în urma unei oparaţii de cezariană, la un spital de stat. La naştere aceasta a avut 3 kilograme şi a primit nota 9.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro