FOTO / Nicoleta Nucă, cel mai adânc decolteu la un eveniment monden! Cum a apărut artista

+4 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă, decolteu adânc la un eveniment © Sorin Cioponea

Nicoleta Nucă se bucură de cariera de succes de care are parte şi este din ce în ce mai apreciată pentru talentul ei. Aceasta a fost prezentă la un eveniment monden unde a reuşit să atragă toate privirile asupra sa. Chiar dacă nu a fost înzestrată prea mult, aceasta nu s-a sfiit şi a adoptat un decolteu extrem de adânc.

Pentru evenimentul monden, cântăreaţa a ales să poarte o ţinută de culoare neagră, din catifea. Pantalonii negri şi sacoul i-au venit de minune, însă nu acesta a atras toate privirile celor din jur. Artista a optat pentru un sacou în partea de sus cu un decolteu extrem de adânc.

Cu siguranţă toate privirile au fost îndreptate către “sufletul” Nicoletei Nucă, chiar dacă acesta nu este unul impunător ca al celorlalte dive din showbiz. Chiar dacă “mama natură” nu a fost prea darnică cu ea, Nicoleta Nucă nu se întristează şi, cu zâmbetul pe buze, îşi afişează formele naturale ori de câte ori are ocazia.

La ţinuta din catifea, Nicoleta Nucă a ales să poarte o pereche de sandale pline de sclipici, care s-au potrivit de minune, făcând din ţinuta aparent simplă, o ţinută deosebită.

Pe lângă ţinuta pe care a ales să o adopte la evenimentul monden, Nicoleta Nucă s-a folosit de micul secret al său pentru a reuşi şi a face senzaţie printre vedete. Zâmbetul său a fost cu siguranţă cel mai frumos accesoriu al său, care a reuşit să mai mute puţin privirea din zona sănilor săi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro