FOTO / Nicoleta, una dintre fostele participante de la MPFM, în braţele unui alt fost concurent: "Sunteţi aşa de frumoşi împreună!"

+5 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Nicoleta, una dintre tinerele care a încercat să-şi cunoască jumătatea la "Mireasă pentru fiul meu", ]n timpul celui de-al cincilea sezon, a stârnit o avalanşă de întrebări şi complimente pe internet. Şi asta după ce a făcut publică o fotografie în care apare în braţele unui fost concurent al reality-show-ului matrimonia.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Nicoleta, una dintre fostele participante ale emisiunii care a fost prezentată de Paula Chirilă, a fost seara trecută într-un club din Bucureşti, unde se afla şi Mădălin, unul dintre tinerii care au fost în ultimul sezon al reality-show-ului matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "💪💪😎😎 Cel mai frumos caracter!", a scris Nicoleta, una dintre tinerele care au participat la MPFM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. O mulţime de fani le-au făcut complimente şi i-au întrebat dacă sunt împreună. Printre cei care au mai multe comentarii nu tocmai de bun augur se numă foştii concureţi din cel de-al şaselea sezon:  Radu şi Petru.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. După ore bune de incertitudine, Nicoleta, una dintre fostele concurente de la MPFM, sezon 5, a spus că nu formează un cuplu cu Mădălin, un fost participant din sezonul 6, şi că sunt doar amici.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro