FOTO / Nicu Maharu se crede mai presus de orcine şi de orice! Iată cum încalcă legea fostul iubit al Simonei Sensual

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nicu Maharu se crede mai presus de orcine şi de orice! Iată cum încalcă legea fostul iubit al Simonei Sensual © Facebook

După ce a scăpat de boală cruntă care aproape că l-a îngenucheat, Nicu Maharu se crede mai presus de oricine şi orice. Recent, controversatul bărbat a fost surprins într-o ipostază pentru care poate fi aspru amendat. „Regele petrecerilor”, pare să nu ţină cont de nimeni şi nimic atunci când trebuie să îşi satisfacă viciile.

Recent, fostul iubit al Simonei Sensula a ieşit să se relaxeze alături de mai mulţi prieteni într-un club de fiţe din Capitală. Acolo unde acesta a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul scandaloasă şi care poate să-i aducă o amendă usturătoare. Mai exact, Nicu Maharu nu a ţinut cont de nimeni şi de nimic în momentul în care a trebuit să-şi satisfacă viciul păcătos. Nicu Maharu a fumat ţigară după ţigară în înteriorul localului în care a ieşit să petreacă fără să ţină cont de lege şi i-a sfidat pe toţi din jurul lui suflându-le, parcă ostentativ, fumul în nas. 

După cum se ştie, fumatul în spaţiile închise este strict interzis, dar, pare-se pe Nicu Maharu nu l-a interesat acest lucru şi şi-a satisfăcut viciiul fără să se gândească la consecinţe. Cel mai probabil, „Regele petrecerilor” îşi permite să risipească 5000 de lei amendă pentru fiecare ţigară pe care şi-a aprins-o în seara clubul respectiv.    

Viaţa de huzur i-a pus capac

Supranumit între prieteni și “Regele distracției”, Nicu Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând, “performanță” aproape imposibil de atins de un om obișnuit. Odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe fostul iubit al Simonei Sensual, care acum ceva timp a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă, el recunoscând, ulterior, că suferă de cancer.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro