FOTO / Nu mai e puştoaica sexy din "La Bloc"! Tili Niculae are chipul brăzdat de riduri

+3 click pentru
galerie

Tili Niculae, celebra actriţă din serialul "La Bloc", trece prin momente delicate, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. După ce fotografii au surpris, zilele trecute, faptul că aceasta are mâinile brăzdate de psoriazis, acum un alt detaliu jenanat a ieşit la iveală.

Prezentă la un eveniment din Capitală, Tili Niculae a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral şi a zâmbit larg non stop, fapt ce i-a evidenţiat şi mai tare ridurile ce şi-au pus amprenta asupra chipului ei.

"Mă mânca şi mă ustura palma atât de tare şi m-am hotărât să spun. Am suferit un şoc emoţional acum nouă ani, când mama m-a sunat şi mi-a spus că tata a făcut un infarct. Atunci mi s-a declanşat această boală. A apărut ca un punct, apoi s-a extins. Medicii mi-au spus că este o ciupercă, mi-au dat creme, dar nu mi-a trecut. După ce am născut şi m-am văzut mamă pe viaţă, s-a extins şi mai mult. Chiar dacă nu sunt medicamente şi nu se tratează, trebuie să fim puternici şi să luptăm. Nu vreau să pun frână vieţii, vreau să mă bucur de lucrurile mici. Putea să fie mai grav, pot să trăiesc cu asta", declara Tili Niculae la Antena Stars în luna mai a anului 2015.

Tily Niculae este cunoscută pentru rolul Roxanei din serialul "La bloc". De-a lungul timpului a refuzat să-şi asocieze imaginea cu cea a "vedetelor din carton" şi, nu de puţin ori, le-a persiflat pe Sânziana Buruiană, pe Andreea Tonciu şi nu numai.

T.F.S

Foto: Sorin Cioponea

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro