FOTO / O cunoscută cântăreaţa s-a fotografiat cu copilul la piept! "E cadoul meu de la Dumnezeu"

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Actriţă şi cântăreaţă, o cunoscută vedetă se bucură nespus de copilul său recent născut. Petrece foarte mult timp alături de bebeluş şi se bucură că Dumnezeu i-a făcut un aşa dar. Băieţelului îi merge din ce în ce mai bine.  

Manuel, băieţelul vedetei Anahi, creşte cât vezi cu ochii. Mama sa l-a fotografiat recent la pieptul său, iar în imagine se poate vedea ce rotund este bebeluşul şi ce fălci mari are.

"Eşti cadoul meu de la Dumnezeu. Bebeluşul meu, raza mea de soare. Eşti tu înainte de toate. Ai venit pentru a-mi schimba viaţa. Te iubesc mai presus de toate. Lumina vieţii mele!" a scris Anahi în dreptul imagini postate.

Cei doi apar în imagine îmbrăcaţi în haine albe. Fanii au felicitat-o pe vedetă şi au răsplătit-o cu peste 140.000 de aprecieri. 

Anahi, pe numele din buletinAnahí Giovanna Puente Portilla, s-a născut pe 14 mai 1983, în Ciudad de México, Mexic. Ea este o actriță și cântăreață. Şi-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de doi ani şi a devenit cunoscută în 2001, pentru rolul Giovannei Luna din telenovela "Primer Amor". Apoi, în 2004, a jucat în serialul "Rebelde", unde a interpretat-o pe Mia. Vedeta şi soţul ei au devenit părinţi pentru prima dată pe 17 ianuarie 2017, iar fiul lor a primit numele Manuel.

Actriţa s-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello, un cunoscut politician din Mexic, guvernator al statului Chiapas. Cei doi au făcut nuta pe 25 aprilie 2015. Manuel Velasco Coello s-a născut pe 7 aprilie 1980, în Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, Mexic.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro