FOTO / O mai ştii pe celebra actriţă de telenovele Ana Layevska? Acum e mămică şi are un look total schimbat

+8 click pentru
galerie

Ana Layevska a devenit mamă şi şi şi-a schimbat look-ul, dar a rămas la fel de frumoasă cu trecerea anilor © Instagram

Este una dintre cele mai iubite şi apreciate actriţe de telenovele. Ana Layevska le-a furat inimile românilor graţie rolurilor inconfundabile pe care le-a jucat în telenovelele difuzate în România, iar aprecierea românilor pentru frumoasa actriţă a crescut de la rol la rol.

Char dacă în ultimul timp actriţa nu a mai apărut în telenovele care să fie difuzate în ţara noastră, lucrurile merg foarte bine în viaţa sa. În plan profesional totul merge foarte bine, Ana Layevska interpretează tot felul de roluri, totul spre deliciul publicului. Şi dacă aşa stau lucrurile în plan profesional, în cel personal este perfect. Ana Layevska a devenit de curând mamă, iar Crăciunul trecut a fost primul pentru ea şi soţul său în calitate de părinţi.

Ana Layevska nu este foarte activă pe reţelele sociale, însă atunci când o face îi place să împărtăşească cu fanii imagini din viaţa sa, fie că vorbim de perioada când era însărcinată, fie ca proaspătă mamă. Ana Layevska are şi un look nou. Deşi îşi învăţase fanii cu părul său lung şi blond, de data aceasta Ana Layevska şi-a schimbat look-ul, purtându-l mai scurt şi buclat, iar schimbarea îi vine foarte bine.

Ana Layevska şi soţul său Rodrigo Moreiro, care este de profesie arhitect, s-au căsători în 2014, iar în 2017 au devenit pentru prima oară părinţi.

Ana Layevska este cunoscută românilor pentru rolurile sale din telenovele ca "Mama vitregă", "Cele două feţe ale Anei", sau "Impostoarea".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro