FOTO / O vedetă de la noi a fost în moarte clinică: "Am fost lovită la cap rău de tot, puteam să fiu desfigurată"

Mariana Cojocaru, astrolog © Facebook

Mariana Cojocaru a fost în moarte clinică şi a povestit într-o emisiune TV despre experienţele pe care le-a avut în momentele dinaintea şi după accidentul cumplit.  

Astrologul Mariana Cojocaru a trecut prin momente de groază, iar sănătatea sa a avut de suferit foarte mult timp. Aceasta a avut un accident grav de maşină, iarna, ricoşând într-un copac cu automobilul. Vedeta a avut contuzii cumplite la nivelul capului şi a fost în moarte clinică mai bine de 12 ore. 

"Totul s-a întâmplat după eclipsa totală de soare din 1999, august, când am fost în Thailanda la iniţieri şi am stat 4 ani şi ceva, m-am întors în ţară, iar accidentul a avut loc după eclipsa de soare. Era pe axa vărsător-leu. Chiar în noaptea dinaintea accidentului am visat un lucru extraordinar. Parcă eram un manechim de magazin şi cineva îmi capsa pielea capului. Iar, apoi, am plecat la o petrecere la Iaşi şi ne întorceam de la Iaşi spre Bucureşti, între Focşani şi Buzău, maşina a alunecat pe gheaţă, era februarie, şi, de acolo, maşina nu avea contact cu solul. A alunecat maşina şi a acroşat un copac. Eu am fost lovită la cap rău de tot, puteam să fiu desfigurată. M-am operat la Bucureşti", a povestit Mariana Cojocaru. 

În momentul în care a intrat în moarte clinică, astrologul Mariana Cojocaru a povestit despre experienţele pe care le-a avut de-a lungul momentelor aflate în comă. A povestit că ştie care este scopul ei pe pământ şi că oamenii nu trebuie să se sperie de ideea de moarte. 

"Am stat în moarte clinică cam 10-12 ore. Am comunicat cu Dumnezeu. Am simţit un canal de lumină spre care m-am îndreptat, acolo am comunicat cu Dumnezeu, în momentul în care am revenit pe pământ mi-am adus aminte asta, mi-am dat seama că, după iniţieri, trebuie să ajut oamenii, am fost trimisă de călugării din Thailanda special ca să ajut romanii. E bine să o iau pe calea mea, să-mi îndeplinesc misiunea de astrolog", a completat Mariana Cojocaru. 

"Când m-am trezit am zis 'Ştiu ce trebuie să fac!'", a spus aceasta.

"Eu nu puteam să spun aproape nimic. Eu priveam lucrurile. Nu trebuie să ne temem (n.r. de moarte). Viaţa pe pământ este suferinţă. Dincolo, când pleci, lucrurile stau altfel. Tot ce înseamnă minte, trup şi spirit devine acolo doar spirit. Vezi peisaje, culori, paradisul în forma cea mai frumoasă, simţi că zbori, sentiment de eliberare", a adăugat astrologul. 

"Am avut experienţă şi de decorporalizare. În momentul în care am fost cusută, am văzut dintr- un colţ de tavan cum eram întinsă şi cum mi s-a cusut pielea capului", a zis Mariana Cojocaru într-o emisiune TV.

Mariana Cojocaru este un cunoscut astrolog din România.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro