FOTO / Oana Lis, alături de cartofii prăjiţi la bine şi la greu! Vedeta nu se abţine nici în spital

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Oana Lis este internată de câteva zile în spital. Situaţia ei pare destul de gravă, deoarece soţia lui Viorel Lis stă de destul de mult timp sub supravegherea doctorilor, dar asta nu o opreşte să îşi facă toate poftele.
Chiar dacă este în spital de o săptămână, Oana Lis nu poate spune "nu" cartofilor prăjiţi. Aceasta şi-a rugat o prietenă să îi gătească, dar nesărat, din cauza problemelor de sănătate.
"Atunci când ai poftă de cartofi prăjiți si trebuie să mănânci nesărat... şi prietena ta îți face special...😘" a recunoscut Oana Lis pe contul său de Instagram.
Oana Lis a fost dusă la spital de către soţul ei, dar de atunci este internată. Nu a vrut să dea detalii despre starea ei de sănătate, dar trebuie să fie vorba despre o problemă serioasă.

Oana Lis este cunoscută în mass-media pentru relaţia pe care o are cu fostul primar al Bucureştiului, Viorel Lis. Cei doi sunt o apariţie constantă în showbiz-ul românesc.Oana (36 de ani) şi Viorel Lis (72 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor '90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro