FOTO / Oana Lis e "multifuncţională"! Are grijă de Viorel, dar merge şi la facultate! Ipostaza în care şi-a făcut poză

+2 click pentru
galerie

Oana şi Viorel Lis © arhivă

Oana Lis se împarte între soţ şi educaţie! Soţia fostului edil al Capitalei are grijă de soţul ei, Viorel, mai ales că în ultima perioadă se simte rău, dar merge şi la facultate! 

Oana Lis este atentă cu soţul ei, Viorel. Chiar dacă aceasta merge la facultate, îi poartă de grijă fostului edil al Capitalei. Acestuia i s-a făcut rău într-o noapte, iar Oana a reacţionat imediat. A simţit că ceva nu este în regulă cu Viorel în momentul în care a auzit o bubuitură groaznică. În momentul în care s-a dus în camera lui, l-a găsit căzut. 

În fotografia postată pe reţelele de socializare, Oana Lis apare alături de colegii săi de facultate, într-o sală de curs. 

Viorel Lis a căzut din pat
Soţia fostului edil al Capitalei a trecut prin clipe de groază zilele trecute când l-a văzut pe Viorel căzând şi spunându-i că se simte rău. "Dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa m-a luat. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede şi că se simte rău. Am sărit din pat l-am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. De acolo a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un accident vascular cerebral pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele", a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro