FOTO / Oana Radu şi-a schimbat RADICAL look-ul! Şi-a vopsit părut violet. Ţie îţi place cum îi stă?

Sursa foto: arhiva

Oana Radu a fost prezenţă spectaculoasă pe scenă, încă de la primele sale apariţii. Chiar dacă aspectul fizic nu prea o ajuta la început, ea a uimit cu vocea ei.

A văzut că are succes la public, aşa că Oana Radu a luat măsuri radicale în privinţa vieţii ei. Prima oară a slăbit spectaculos 65 de kilograme într-un timp record, acum a reuşit să uimească pe toată lumea cu o schimbare radicală de look.

Aşadar, Oana Radu a decis să îşi vopsească părut violet şi esta tare mândră de alegerea făcută. "Nu mi-am făcut nimic deosebit la păr. Este dat cu violet de genţiană, nu cu vreo vopstea sofisticată. Mă simt foarte bine în pielea mea după aceste schimbări la care am apelat în ultima vreme", a spus Oana la un post TV.

Oana Radu a slăbit peste 65 de kilograme

Cântăreaţa Oana Radu a devenit cunoscută după ce a participat la un concurs de talente, unde a atras atenţia cu aptitudinile vocale, dar şi cu kilogramele în plus. Imediat după competiţie, a intrat la dietă şi a vizitat de mai multe ori cabinetul medicului estetician. La finalul regimului fulger care a durat mai multe luni, Oana Radu a topit peste 65 de kilograme.

T.S

Citeşte şi: 
Crăciunul bate la uşă, dar Oana Radu nu este fericită! Cântăreaţa s-a îmbolnăvit chiar de sărbători

Cum se simte Oana Radu după ultima intervenţie chirurgicală: "Când m-am privit în oglindă ..."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro