FOTO / Oana Roman, motivul principal pentru care îşi doreşte mulţi bani: "Ştiu că mulţi nu mă vor crede"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman © Facebook

Recent, Oana Roman a vorbit pe o reţea de socializare despre principalul motiv care stă în spatele dorinţei sale de a face bani.

Oana Roman este o mămică fericită şi împlinită, însă rare au fost momentele în care vedeta a ridicat o problemă de natură financiară. Oana Roman îşi doreşte să aibă mulţi bani, întrucât calitatea vieţii ţine de îndeplinirea dorinţelor celorlalţi.

Vedeta este de părere că banii vin şi pleacă, însă omenia râmâne principalul criteriu care o poate determina să îşi dorească din ce în ce mai mulţi bani. Prin urmare, dorinţele celorlalţi sunt dorinţele ei. 

"Ştiu că mulţi nu mă vor crede, dar motivul principal pentru care îmi doresc să am bani mulţi este ca să pot împlini vise şi a face oameni dragi, şi nu numai, fericiți! Şi pe mine dar și pe alții, pentru că cea mai mare bucurie o simţi când reușești să faci fericit un om care merită! Mi-aş duce prietenii de suflet în vacanţe, le-aş face şi bucurii. Se spune de obicei că banii la bani trag! E cumva adevărat! Dar singurul lucru la care nu trebuie niciodată sa renunți e acela de a imagina viaţa ta aşa cum ţi-o doreşti! Căci fiecare lucru ce ne înconjoară, în afara de natură, vine din imaginația cuiva!", a scris Oana Roman. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro