FOTO / Oana şi Cosmin, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au ieşit cu fiul la plimbare! Kevin a atras toate privirile

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Oana şi Cosmin, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", au o familie frumoasă şi nu ratează niciun moment de a se fotografia în cele mai inedite momente din viaţa lor. Cel mic este în centrul atenţiei, toate privirile fanilor fiind aţintite asupra lui.  

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Oana şi Cosmin, alături de fiul lor Kevin, s-au bucurat de o duminică frumoasă în familie. Toţi sunt fericiţi, iar celui mic îi merge din ce în ce mai bine. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017.  În mai multe imagini încărcate pe una dintre reţelele de socializare, Oana şi Cosmin au zâmbetul până la urechi, amândoi îmbrăcaţi aproape la fel, în timp ce cel mic este în cărucior, bine înfofolit şi cu o păturică pe el. Se vede că a crescut foarte mult, are fălcile din ce în ce mai mari. 

"Sunteti adorabili....vă sărut cu drag. (...) Oameni superbi!" au comentat fanii lor care imediat au văzut imaginile postate de aceştia duminică.   

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Oana Munteanu, una dintre fostele concurente ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", şi Cosmin au făcut cununia civilă pe 11 august 2016. Cosmin Munteanu s-a născut pe 13 august 1994, iar soţia lui, Oana, pe 21 august 1992. Fiul lor, Kevin, s-a născut pe 13 ianuarie 2017.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro