FOTO / Ozana Barabancea nu a mai apărut niciodată aşa la TV! Ce are pe faţă cântăreaţa?

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: arhivă

Ozana Barabancea impresionează de fiecare dată cu ţinutele sale excentrice, dar şi cu faptul că întotdeauna este o prezenţă agreabilă. De data aceasta, vedeta a şocat tocmai prin look-ul său.

Jurata „Te cunosc de undeva?“ a apărut în platoul emisiunii difuzate pe Antena 1 cu o imagine destul de diferită faţă de cum obişnuia în trecut. Vedeta a stat la masa juriului şi a captat atenţia tuturor.
Aceasta a purtat una dintre rochiile sale vaporoase şi lungi, dar elementul care a atras atenţia de data aceasta a fost chiar machiajul. Ea a ales să poarte nuanţe foarte stridente la ochi şi la buze. Detaliul care a scos-o în evidenţă au fost sprâncenele. De data aceasta, nu mai aveau o culoare obişnuită, negru sau maro, acestea era mov.

Machiajul, din pozele surprinse, a fost atent asortat cu întreaga ţinută care îi scoatea în evidenţă bustul tare generos.

Ozana Barabancea (45 de ani) este o cunoscută cântăreaţă pop şi jazz, dar şi membră a juriilor emisiunilor "Splash, vedete la apă" şi "Te cunosc de undeva!", difuzate de Antena 1. De asemenea, ea a fost şi actriţă, având roluri în musicalul "Chicago" şi în pelicula "Supravieţuitorul", în regia lui Sergiu Nicolaescu.
Ozana Barabancea și Sorin Terinte au doi copii împreună, Andrew şi Gloria, de 16 şi respectiv 12 ani.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro