FOTO / Pasiunea care l-ar putea costa viaţa. Robert şi Medana, de la ''Insula Iubirii'', şi-au lăsat băieţelul la volanul maşinii

+3 click pentru
galerie

Foştii concurenţi de la Insula Iubirii, Robert şi Medana şi-au lăsat băieţelul la volanul maşinii © Facebook

Medana și Robert, foștii concurenți de la "Insula Iubirii", au postat pe Facebook un videoclip cu Erick, băiețelul lor. Acesta stătea în braţele tatălui său, pe scaunul din stânga al maşinii şi manevra fericit volanul.

''Pasiune ca tati pentru maşini? Nuuu !!! Obsesie se numeşte ce simte Erick pentru tot ce înseamnă maşina'' a postat Medana, alături de videoclip, pe o reţea de socializare.

Deşi Erick stătea în braţele tatălui său, iar maşina se afla pe loc, conform Codului Rutier, gestul celor doi îi poate costa scump din punct de vedere legal şi nu numai. Copiii trebuie transportaţi pe scaune speciale pentru copii cu centura legată.

''Este interzisă transportarea copiilor mai mici de 12 ani pe scaunele din faţă, chiar dacă sunt ţinuţi în braţe de persoane majore. Dacă aceste reguli nu sunt respectate de către şofer, poliţia îl poate amenda. Dar amenda e doar o mică parte a problemei, fiindcă dacă nu se respectă aceste reguli şansele de supravieţuire ale unui copil în cazul unui accident scad dramatic.'' potrivit Codului Rutier.

De remarcat este, totuşi, faptul că maşina staţiona şi viaţa micului băieţel nu a fost pusă în pericol.

Medana și Roby au venit la emisiunea ”Insula Iubirii”, în urmă cu două sezoane, prezentată de Radu Vâlcan ca să-şi testeze iubirea și au constatat că sunt de nedespărţit. El a ales să o ceară de soție în Thailanda și, mai mult de atât, tot acolo au conceput primul lor copil.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

I.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro