FOTO / Petru, Dănuț și Mădălin s-au întors în casa ”Mireasă pentru fiul meu”! Foștii concurenți au făcut un anunț

+3 click pentru
galerie

Petru, Dănuț și Mădălin © Sursa foto: Facebook

Cei trei foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” au revenit în casa dragostei. Petru, Dănuț și Mădălin și-au pus fanii pe gânduri cu un anunț.

Foștii concurenți s-au întors în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, acolo unde au locuit o perioadă în timpul emisiunii. Cei trei au retrăit momentele competiției, dar le-a transmis un mesaj susținătorilor lor.

”Începe <<La taifas cu Dănuț>>”, le-a zis Mădălin celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare. Petru, Dănuț și Mădălin s-au plimbat prin fiecare colțișor al casei ”Mireasă pentru fiul meu” și s-au uitat cu atenție la ce era schimbat. În acest moment, casa este complet goală.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro