FOTO / Premiul a schimbat-o pe Edith de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cum face acum bani, după ce a câştigat competiţia matrimonială

+5 click pentru
galerie

sursa: facebook

 De când a câştigat premiul "Mireasă pentru fiul meu", e evident că viaţa lui Edith s-a schimbat complet. Fosta concurentă se face din ce în ce mai frumoasă, iar competiţia de la Antena 1 i-a făcut foarte mult bine şi, cum s-ar zice, "s-a rezolvat" pe viaţă.
Odată cu terminarea definitivă a emisiunii, Edith s-a bucurat de faimă, dar şi de oferte de nerefuzat. Edith a început să facă publicitate şi să profite de fapul că este cunoscută peste tot.

Edith se lucrează din greu la sala de fitness, cu antrenorul vedetelor. Mai mult de atât, fosta concurentă frecventează foarte des cabinetul stomatologului, atelierul de make-up, solarul, dar şi alte servicii de care înainte nu avea parte în mod constant. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro