FOTO / Prima apariţie a Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav după botezul fiicei lor. Sofia, în premieră într-un platou de televiziune

+7 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu, Victor Slav şi Sofia Natalia © captură Antena 1

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au distrat ieri la botezul fiicei lor, Sofia Natalia. Astăzi, cei doi îndrăgostiţi au venit în platoul "Acces Direct" cu fetiţa de 7 luni, care a intrat prima dată într-un platou de televiziune.

Sofia Natalia a venit în emisiunea de la Antena 1 împreună cu părinţii săi şi nu a părut deloc să aibă emoţii. Bianca a povestit că botezul a ieşit exact aşa cum şi-a dorit, adică a fost o petrecere pe cinste, cu multe persoane apropiate.

"Ne bucurăm ca am botezat-o în sfârşit pentru că deja are 7 luni si jumătate. Suntem foarte fericiti ca a iesit pet asa cum ne doream noi", a declarat Bianca Drăguşanu la "Acces Direct".

De asemenea, Sofia, energică din fire, a făcut primii paşi într-un platou de televiziune. Mama ei a ţinut-o de mânuţe şi s-a asigurat că totul este în regulă şi că fata ei păşeşte în siguranţă.

Vorbind despre fetiţa ei, Bianca nu a mai rezistat, iar emoţiile puternice au făcut-o să lăcrimeze. 

Bianca Drăguşanu are o relaţie cu Victor Slav. S-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017. Au împreună o fetiță, Sofia Natalia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro