FOTO / Prima fotografie cu corpul Antoniei după ce a născut pentru a treia oară! Este într-o formă de zile mari

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Antonia a născut pentru a treia oară în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, dar a fost destul de rezervată în apariţii. Cântăreaţa iese acum în oraş şi este într-o formă de excepţie.
Pe o reţea de socializare a apărut prima fotografie cu corpul Antoniei după ce l-a născut pe Akim, cel de-al doilea băieţel pe care îl are cu Alex Velea. Artista este într-o formă de invidiat şi nici nu zici că este mămica a trei copii.
Fotografia a fost realizată de iubitul ei, Alex Velea, care pare a fi în culmea fericirii de când familia lui se măreşte din ce în ce mai mult. Acesta este foarte mândru de tot ce a realizat alături de Antonia.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună un băieţel, pe Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016.
Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro