FOTO / Prima imagine cu "Pantera neagră" şi tatăl bebeluşului! Au vrut să ascundă adevărul de toată lumea

+3 click pentru
galerie

"Pantera neagră" s-a întors la fostul iubit şi aşteaptă încă un copil © Facebook

Nimeni nu credea că se vor mai împăca vreodată, dar se pare că destinul i-a adus din nou împreună. Avem prima imagine cu "Pantera neagră" şi bărbatul care a lăsat-o, din nou, însărcinată.

Alina Grigore, aşa cum este numele său real, a decis să se împace cu bărbatul care ani a zile a agresat-o, după cum ea a recunoscut. Se pare că cei doi au lăsat neînţelegerile deoparte şi, de dragul băiatului lor Eriko, s-au împăcat.

Nu numai că se iubesc din nou, dar "Pantera neagră" a rămas din nou însărcinată cu Ady. Chiar dacă trecutul lor ca un cuplu nu este tocmai roz, aceştia au hotărât că naşterea unui nou bebeluş va îndrepta orice neînţelegere sau greşeală din trecut.

De când a rămas din nou gravidă, Alina Grigore nu a scos niciun cuvânt despre identitatea tatălui bebeluşului şi nu a publicat nicio fotografie cu acesta. Dar nu găsim noi întotdeauna ceea ce vedetele vor să ascundă?

Potrivit Alinei Grigore, iubitul ei a bătut-o în trecut și a obligat-o să întrețină relații sexual cu el pentru a-și putea vedea fiul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro