FOTO / Prima poză cu Simona Gherghe după ce a anunţat că este însărcinată

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Facebook

Simona Gherghe şi parterenul său, Răzvan Săndulescu, s-au pozat chiar după ce au făcut marele anunţ, acela că vor fi părinţi. Sunt foarte fericiţi şi se pot vedea încă de pe acum primele transformări ale viitoarei mămici legate de aspectul său fizic.

Simona Gherghe şi-a făcut fără pic de reţineri o poză chiar după ce a anunţat pe una dintre reţelele de socializare faptul că va deveni mămică. Ea şi partenerul său au ieşit la zăpadă şi sunt tare zâmbăreţi.

Din imaginea postată de aceasta, se poate vedea cu uşurinţă faptul că Simona s-a mai împlinit, este puţin mai rotunjoară, poate şi datorită sarcinii. Ce se remarcă imediat este faptul că cei doi sunt mai bucuroşi ca niciodată, zâmbetul până la urechi îi dă de gol.

Simona a declarat de mai multe ori că îşi doreşte să devină mamă, iar la începutul acestui an s-a întâmplat minunea. Pe internet au apărut chiar şi primele imagini cu burtica, iar prezentatoarea TV este vizibil în al nouălea cer.

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro