FOTO / Primele declaraţii ale Ilincăi Vandici după ce s-a logodit: "Mi-aş dori ca-n fiecare noapte să..."

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

La doar două zile după ce s-a aflat că iubitul ei, Andrei Neaşcu, i-a pus pe deget un superb inel de logodnă cu diamant, Ilinca Vandici a vorbit despre momentul în care a fost cerută de soţie. Prezentatoarea tv a dezvăluit şi la ce truc a apelat ca să ţină ascunsă prţioasa bijuterie.

Ilinca Vandici a declarat în cadrul unei emisiuni că inelul de logodnă i-a apărut peste noapte. Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, frumoasa prezentatoare radia de fericire când povestea despre ziua în care Andrei Neacşu a cerut-o în căsătorie. De asemenea, ea a spus că şi-a ţinut invers inelul de logodnă ca să se bucure doar ei de această nouă etapă.

"Mulţumesc, peste noapte mi-a apărut ceva pe deget. Mi-aş dori ca-n fiecare noapte să-mi apară câte ceva de genul ăsta peste tot. (...) Era, era, dar nu l-ai văzut tu. Bine, recunosc, l-am ţinut invers.", a declarat prezentatoarea în cadrul unei emisiuni.

Ilinca Vandici este o prezentatoare la o emisiune. Are 30 de ani. În prezent are o relaţie cu Andrei Neacşu şi de curând au anunţat că vor fi părinţi. Prezentatoarea tv va naşte în iulie un băiat.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro