FOTO / Raluca de la "Bambi" a ajuns astăzi la medic: "Aluniţele pot cauza probleme grave: cancerul de piele"

Raluca Tănase © Facebook

Raluca Tănase a mers astăzi la medic pentru un control de rutină, însă a avut nevoie de o mică intervenţie. Dermatologul i-a extirpat o aluniţă.

Raluca Tănase a vrut să îşi anunţe prietenii cu privire la ceea ce a făcut şi i-a îndemnat şi pe ei să meargă la un control al aluniţelor, cel puţin o dată pe an.

"De când mă ştiu, aluniţele au reprezentat o reală grijă pentru mine. Cu cât ma expuneam la soare, cu atât se înmulteau, unele din ele modificandu si chiar culoarea şi dimensiunea. Ati fi zis ca alunitele aduc noroc, insă realitatea este alta: pot cauza probleme grave: cancerul de piele. Astăzi mi-am luat inima în dinti şi am vizitat-o pe doamna doctor dermatolog pentru un consult cu aparatul, în urma căruia a hotărât să extirpe alunita. Tot procedeul a durat 5 minute şi nu a fost deloc dureros. După o astfel de procedură, recuperarea este rapidă, dermul se reface intr-o săptămâna.Vă recomand cu drag să faceti măcar o dată pe an un control al alunitelor, mai ales inainte de expunerea la soare", a scris Raluca Tănase.

Surorile Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, Bambi a lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, fetele au lansat şi primul lor album, numit „Bileţele de dragoste”. De atunci, cele doua surori s-au reinventat şi au încercat să nu părăsească topurile muzicale.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro