FOTO / Reacţia Mădălinei Ghenea după ce s-a spus că s-a despărţit de Matei Stratan şi şi-ar fi abandonat fetiţa: "Nu pot nici măcar concepe această idee!"

+2 click pentru
galerie

Mădălina Ghenea şi Matei Stratan © Foto: Instagram

Mădălina Ghenea a reacţionat după ce s-a spus că şi-ar fi abandonat fiica şi ar fi plecat în Italia. Vedeta a precizat că nu a făcut asta. 

Au apărut zvonuri în presă cum că Mădălina Ghenea s-ar fi despărţit de milionarul Matei Stratan şi ar fi fugit fără copil în Italia. Vedeta nu a precizat astăzi nimic referitor la despărţire, însă a ţinut să taie în carne vie despre anunţul conform căruia şi-ar fi abandonat fetiţa.

Fotomodelul a precizat că întrega sa viaţă va lupa pentru cea mică a cărui tată este Matei Stratan. 

"S-a spus că mi-aș fi lăsat pentru un moment bebelușul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.
Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanență sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenție și pricepere în sprijinul creșterii fiicei mele și nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea.
Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terță persoană și nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea.
Mădălina Ghenea."
a scris Mădălina Ghenea în mediul online. 

Cine e Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, în Slatina şi a devenit cunoscută prin prisma meseriei de model. Românca e stabilită în Italia, iar, în prezent are o relaţie frumoasă cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi. La începutul lunii martie s-a aflat că vedeta e însărcinată, iar pe 2 aprilie a adus pe lume o fetiţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro