FOTO / Reacţie neaşteptată după ce Gina Pistol s-a căsătorit cu Cătălin Scărlătescu: "Am pierdut o luptă, dar nu și războiul"

+4 click pentru
galerie

Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu © Arhivă

Gina Pistol a făcut o promisiune care a generat reacții spumoase, căci i-a asigurat pe fani că are rochia de mireasă pregătită și tot ce așteaptă este ca Cătălin Scărlătescu să piardă în greutate pentru a se căsători.  Acest lucru s-a împlinit, iar după chef au plâns toate fanele lui.

După ce s-au asigurat de ținuta miresei, au chemat un reprezentat al Primăriei București pentru baza legală și au ţinut neapărat ca ceilalți doi chefi să fie martorii nunții mult așteptate. Evident, Bontea și Dumitrescu au fost mai mult decât încântați, deoarece au încercat de nenumărate ori pe parcursul celorlalte sezoane să-l facă pe colegul de juriu să renunțe la burlăcie.

Cătălin Scărlătescu a fost luat prin surprindere de desfășurarea…propriei nunți! Printre invitați s-au strecurat și admiratoarele înfocate ale simpaticului bucătar, ce au fost pe punctul de a interveni, dar s-au resemnat: ,,am pierdut o luptă, dar nu și războiul”, afirma una dintre concurente, ,,încă am un as în mânecă pentru a-l recuceri pe chef Scărlătescu!”.

Se pare că chef-ul încă are admiratoare chiar dacă acum este un bărbat luat. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro