FOTO / Romaniţa Iovan s-a pozat cu iubitul şi a făcut o dezvăluire impresionantă: "Totul porneşte de la tine"

Romaniţa Iovan © Facebook

Romaniţa Iovan şi partenerul ei de viaţă par să fie extrem de fericiţi, iar astăzi, după ce s-au fotografiat împreună, fosta soţie a lui Adrian Iovan a făcut o dezvăluire impresionantă.

Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan s-au fotografiat în maşină, cu zâmbetul pe buze.

"Totul porneşte de la tine. Tu dai ritmul vieţii tale. Tu eşti singura persoană constantă din viaţa ta, deci, schimbă, rupe ritmul, află ce este cel mai important lucru pentru tine. Pentru voi, ce este?", a scris Romaniţa Iovan.

"Sănătatea, familia, profesia, credinţa! / Greu de zic care e cel mai important! / Iubirea! / Eu când văd două persoane că stau bine şi se iubesc, simt că dau înainte, prind curaj!", i-au scris prietenii.

Romanița Iovan s-a născut pe 3 octombrie 1964, în București. Ea este o creatoare de modă și femeie de afaceri. S-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. În 2003 , Romaniţa s-a căsătorit cu Adrian de care ulterior, a divorţat. Adrian Iovan a murit la 20 ianuarie 2014 ca urmare a unui acccidentul aviatic. Din mariajul cu regretatul pilot, a rezultat Albert. De câţiva ani, creatoarea de modă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulian Gogan, care are şi el un băiat dintr-o relaţie anterioară. Teo împlineşte 14 ani în martie 2017. Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan sunt logodiţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R:P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro