FOTO / S-a căsătorit în secret, apoi a luat pe toată lumea prin surprindere când a devenit tată! Avem prima imagine cu bebeluşul monden

A uimit o ţară întreagă atunci când s-a căsătorit şi mai apoi când a devenit tătic, iar acum, cu ocazia zilei de 8 martie, Alin Gălăţescu, celebrul critic de modă, a făcut un gest inedit.

Pentru că ziua de astăzi este despre femei şi mame, acesta a postat pe contul personal de socializare în care apare alături de soţia sa, dar şi de micuţa lui fetiţă, aceasta fiind prima fotografie publicată în mediul virtual în această formulă.

Relația dintre Alin Gălățescu și Simona Semen, creatoare de modă la rândul ei, durează deja de mai bine de șase ani, cei doi fiind, în trecut, implicați și într-un mic scandal. Mai exact, pentru Simona, Alin a renunțat la relația pe care o avea cu o altă domnișoară după ce aceasta a descoperit că el avea conversații mai mult decât fierbinți cu Simona. Cu toate acestea, de atunci, Alin Gălățescu și Simona sunt nedespărțiți, iar relația lor a evoluat de la un mic amantlâc la o căsătorie în toată regula. Cei doi au devenit părinţi în luna decembrie a anului trecut.

Citeşte şi:

Mai are un pic şi naşte şi nu se dă în lături de la muncă! Soţia lui Alin Gălăţescu, gravidă în luna a noua, a fost prezentă la un eveniment monden

VIDEO / Se pregăteşte să devină tătic! Alin Gălăţescu a dat o avere pe landoul fetiţei lui: "A costat cât o maşină"

Se vede atât de bine! Prima imagine cu burta soţiei lui Alin Gălăţescu

A devenit astăzi tătic. Un bărbat celebru din România nu își mai încape în piele de fericire


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro