FOTO / S-a despărţit de Cristiano Ronaldo şi şi-a găsit o nouă ocupaţie! Ce mai face Irina Shayk, fosta iubită a starului portughez

+6 click pentru
galerie

Irina Shayk şi Cristiano Ronaldo, pe vremea când formau un cuplu. © Hepta

Timp de cinci ani, Cristiano Ronaldo (32 de ani) şi Irina Shayk (31 de ani) au trăit o adevărată poveste de dragoste. Relaţia lor s-a dus pe apa sâmbetei în 2015, iar starul portughez de la Real Madrid s-a aruncat atunci în braţele Luciei, o superbă jurnalistă de sport.

În prezent, Irina Shayk se află în Statele Unite ale Americii şi şi-a găsit o nouă ocupaţie. Superbul fotomodel ia lecții de condus în Los Angeles.

Rusoaica le-a atras atenția ziariştilor de peste Ocean cu papucii marca “Gucci” pe care îi poartă. Încălțările vedetei costă 1.000 de dolari.

Citeşte şi: Gică Popescu, schimbare RADICALĂ de look! Te-ai speria dacă l-ai vedea pe stradă! / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Dennis Man e number one! Puştiul minune al lui Gigi Becali, strâns în braţe de o femeie, în văzul lumii! / VIDEO PAPARAZZI

“Încălţămintea ei are un succes imens în materie de modă, dar cu siguranță nu este ideală pentru a conduce. Reglementările privind circulația rutieră nu vă recomandă utilizarea încălțămintei cu călcâiul neacoperit”, au comentat jurnaliştii italieni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest