FOTO / S-a făcut de râs! Mariah Carey, cu "bidoanele" chinuite la decernarea Premiilor Oscar 2017

+3 click pentru
galerie

Sursă foto: Hepta

PREMIILE OSCAR 2017. Mariah Carey nu a lipsit de la decernarea Premiilor Oscar de anul acesta. Vedeta a fost prinsă pe picior greşit, a păşit pe covorul roşu cu sânii "sugrumaţi" într-o rochie lungă.

PREMIILE OSCAR 2017. Cântăreaţa de rang internaţional Mariah Carey a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie neagră cu inserţii neregulate de o culoare galbenă. Acest articol vestimentar i-a lăsat la vedere bustul foarte generos printr-un decolteu imens care i-a chinuit sânii. Din imagini se poate vedea că formele sale sunt sugrumate. Mai rău este că i se văd şi sfârcurile.  

Donald Trump, sursa ironiilor la Premiile Oscar! Ce reacții a provocat noul președinte al Statelor Unite

PREMIILE OSCAR 2017. Pe lângă rochia lungă atent alesă, Mariah Carey şi-a dat şi tot interesul pentru coafura care a purtat-o şi pentru machiaj. La fiecare apariţie a sa, vedeta şochează cu ceva şi atrage în mod deosebit. Mai calcă şi strâmb câteodată.

Gafă de PROPORȚII la Premiile Oscar! A greșit numele câștigătorului pentru cel mai râvnit titlu

Cine e Mariah Carey
Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

După o perioadă de zvonuri şi informaţii contradictorii, Mariah Carey şi rapperul Nick Cannon au anunţat, în august 2014, că s-au separat cu câteva luni înainte. Cannon a depus actele de divorţ în mod oficial în decembrie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar gemenii lor, Moroccan şi Monroe, s-au născut în aprilie 2011.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro