FOTO / S-a luptat până în ultima clipă! Ionela Prodan, transformată toată si măcinată de boala nemiloasă

+5 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit. © Arhivă

Ionela Prodan a murit, la vârsta de 70 de ani, după ce s-a luptat luni în șir cu o cruntă boală ce i-a măcinat rinichiul. De la sfârșitul anului 2017, Ionela Prodan începuse să arate tot mai rău, schimbată de maladia care nu i-a dat pace.

IONELA PRODAN A MURIT. În ultimele imagini făcute publice, Ionela Prodan arată vizibil mai slabă, precum și slăbită. Medicii fuseseră rezervați cu multă vreme înainte.

IONELA PRODAN A MURIT. În urmă cu ceva săptămâni, Ionela Prodan a intrat în comă, moment după care și-a petrecut timpul mai mult imobilizată, pe patul de spital, la tratament intensiv.

„Am spus deja că un astfel de pacient este unul problematic, din punct de vedere medical. Un pacient critic, care necesită monitorizare intensivă. Vă reamintesc că nici la ora actuală, datele medicale nu au fost comunicate de familie și de cadrele medicale,” a explicat un doctor, în cadrul emisiunii „Răi Da’ Buni”.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro