FOTO / S-a urcat pe el şi i-a dansat lasciv, apoi a început să îşi dea hainele jos! Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", în ipostaze incendiare! Regula 25...

Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au uitat de camerele de supraveghere şi au dat frâu liber pasiunii!

Aurel şi Valentina au fost surprinşi în ipostaze incendiare. Concurenta s-a costumat în cadână şi i-a dansat lui Aurel, după care a început să renunţe la haine.  "L-a omorât pe Aurel! S-a frecat de el! Nu se lasă până nu încalcă regula 25!", au comentat de pe margine internauţii.

Cei doi s-au atins şi s-au sărutat cu foc fără să mai ţină cont că sunt filmaţi în permanenţă. Pentru că pasiunea este atât de mare, cei doi au continuat show-ul minute întregi.

Conform regulamentului din casa "Mireasă pentru fiul meu", regula 25 interzice apropierea fizică dintre concurenţi, chiar şi atingerile în zonele intime.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

E.V.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Ce corp are! Cum arată Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" atunci când renunţă la haine

Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au plecat din România! Ce au spus fanii lor când au aflat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro