FOTO / Scene de groază la "Răi da` buni"! Un invitat a reuşit să îl SPERIE groaznic pe Mihai Morar! Ce s-a întâmplat în platou?

Sursa Foto Arhiva

În acestă seară Mihai Morar a avut invitată în platou o tânăra cu o pasiune ieşită din comun. Julia are doar 23 de ani şi peste 100 de animale în casă, printre care şerpi, tarantule şi şopârle.

Moderatorul emisiunii a recunoscut în direct că are fobie de şerpi atunci când a făcut cunoştinţă cu o femelă piton pe nume Kali.

"Fiecare om are fobiile lui, iar mie până astăzi mi-a fost frică de şerpi, dar acum că am luat-o în mâini pe Kali mă simt mult mai bine. Nici măcar nu este aşa de rece cum mi-am închipuit, cred s-a încălzit de la mâinile noastre. Am fost fricos, dar măcar sunt mândru că am făcut-o în direct", a spus Mihai Morar la Antena Stars.

Mihai Morar prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu bunul său prieten Daniel Buzdugan, și emisiunea Răi da' Buni pe postul de televiziune Antena Stars. Mihai Morar a fost şi jurat în emisiunea X Factor, ediţia din 2011, la Antena 1.

Sursă foto: Captură Antena Stars

T.S

Citeşte şi:

Ce a făcut Mihai Morar după ce ziua lui de naştere s-a încheiat? A spus chiar el: "Nu o să vă vină să credeţi!"

L-a dat peste cap! Mihai Morar, extenuat de Andreea Bălan!

Ștefan Stan, arestat și încătușat! Vezi ce a făcut artistul! Imagini EXCLUSIVE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro