FOTO / Schimbare radicală pentru ''Rico'' din Hannah Montana! Din puştiul simpatic a ajuns un tânăr rebel şi deloc atrăgător

+5 click pentru
galerie

Moises Arias © Captură Video

La începutul anilor 2000, serialul Hannah Montana cucerea întreaga lume. Personajele din celebra serie tv au devenit modele de urmat pentru mulţi adolescenţi. Printre cei care au rămas în memoria publicului telespecator s-a numărat şi Rico, interpretat de actorul Moises Arias.

Serialul Hannah Montana a reprezentat pentru lumea televiziuni o adevărată bornă. La puţin timp după lansarea pe micile ecrane, serialul care prezenta povestea unei fete care avea o viaţă de artistă, dar şi de copil normal a cunoscut o popularitate foarte mare în rândul tinerilor din întreaga lume.

Printre personajele care au căpătat o anumită popularitate s-a numărat şi personajul Rico, interpretat de actorul Moises Arias. La mulţi ani după încheierea seriei tv, Arias, în vârstă de 23 de ani, a devenit un cu totul alt om. 

Copilul inocent de altădată a fost înlocuit de un tânăr cu trăsături mature şi o filosoffie diferită de cea din anii copilăriei. 

În ceea ce priveşte situaţia profesională, Moises Arias nu a renunţat la televiziune. El a participat la mai multe proiecte media. Printre acestea s-au numărat: Jean-Claude Van Johnson, The Middle sau The Secret World of Arrietty.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro