FOTO / Show total la "Ham Talent"! Ce animale ne vor înduioşa privirile în ediţia următoare a emisiunii?

Sursa foto Antena 1

Dacă dihorii sunt renumiți pentru larma creată printre găini, duminică, de la 20:30, la „Ham talent”, telespectatorii vor descoperi că ei pot fi animale de companie nu doar foarte drăgăstoase, ci și talentate.

Mihai și Maria, doi tineri îndrăgostiți unul de altul și amândoi de aceste patrupede, vin la „Ham talent” și prezintă un număr de agility cu dihori. „Dacă trăia bunică-mea, Dumnezeu să o ierte, uite acum era cu furca după ăștia mici”, va spune Liviu Vârciu, uluit de aceste animale de companie. Beatrice Rancea nu va rezista în fața lor și, pentru prima dată în viața ei va lua în brațe un astfel de animal. Cum se descurcă dihorii și dacă reușesc ei să se califice în etapa următoare a emisiunii, duminică, de la 20:30, la Antena 1.Tot duminică, câteva găini extrem de valoroase se umflă în pene în platoul emisiunii. Așa cum declară stăpânul lor, care are nici mai mult nici mai puțin de 139 de păsări, un exemplar costă 450 de euro, iar un ou, 4 euro. Ce glume vor face membrii juriului odată ce află aceste informații și de ce sunt speciale aceste găini, duminică, în cea de-a doua ediție a show-ului „Ham talent”. Ceea ce pare respingător pentru unii este iubit și alintat de alții, iar duminică o fetiță vine la „Ham talent” pentru a-și prezenta animalul de companie, o agamă cu barbă, și pentru a vorbi despre relația foarte apropiată pe care o au.

„Eu cred că fiecare câine face minuni. Important este să îi oferi cadrul în care să le facă”, declară stăpânul unui câine de terapie care doar anul trecut a ajutat 2000 de oameni. „Sper că va veni ziua în când medicii vor prescrie ghemotoace blănoase în loc de medicamente”,
mărturisește un alt concurent care își dedică mai tot timpul liber făcând voluntariat alături de câinii lui pentru copii cu dizabilități sau care suferă de boli foarte grave.


Telespectatorii vor putea vedea cât de ușor le este copiilor să se deschidă și să capete încredere în preajma animalelor și, mai ales, cum reușesc acestea să le aducă un zâmbet pe chip. În aceeași ediție a emisiunii va fi prezent și Helios, primul câine din România antrenat să găsească victimele avalanșelor.Prietenul la nevoie se cunoaște, dar și la distracție. Nu de puține ori, animalele devin partenerii ideali de petrecere a timpului liber. Cum se descurcă un câine la picnic și ce metode găsește pentru a-și ajuta stăpâna să întindă masa, duminică, la „Ham talent”. Și tot atunci, un amstaff se dovedește a fi un romantic incurabil, de o sensibilitate ieșită din comun. Patrupedul are o melodie preferată, pe care o recunoaște de fiecare dată când o aude, moment în care își exprimă emoțiile așa cum știe cel mai bine.

T.S

Citeşte şi:
Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe, în juriul emisiunii „Ham talent”! Pepe: "Dragostea animalelor este maximă și necondiționată!"
Aşteptarea a luat sfârşit! Liviu Vârciu te invită la preselecțiile pentru show-ul „Ham talent”, în Bucureşti


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro