FOTO / Şi-a etalat burta de gravidă la Gala Premiilor Oscar! Ciara, incredibil de sexy într-o rochie cu un decolteu ameţitor

+3 click pentru
galerie

Foto: hepta

Ciara a avut o apariţie de zile mari la Gala Premiilor Oscar! Însărcinată în aproape 8 luni, artista şi-a etalat mândră burta de gravidă, însă nu a uitat nici de decolteu.

Cântăreaţa a purtat la Gala Premiilor Oscar o rochie de culoare roşu închis, mulată pe corp pentru a scoate în evidenţă burta de gravidă, dar care a avut un decolteu uriaş. Mai tot timpul şi-a ţinut mâna pe burtă, semn că aşteaptă cu nerăbdare să îţi ţină bebeluşul în braţe.

Soţul ei a purtat un costum clasic, negru, alături de o cămaşă albă şi un papion. Au zâmbit împreună în faţa fotografilor şi au reuşit să realizeze un adevărat tablou de familie.

Ciara Princess Harris este o cântăreață în vârstă de 31 de ani, actriță, textieră și dansatoare americancă. Cunoscută sub numele Ciara, ea a debutat în anul 2004 cu discul single „Goodies”, care s-a clasat pe poziția 1 în Statele Unite și în Regatul Unit.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro