FOTO / Sore, primele imagini cu burtica de gravidă! Cântăreaţa a purtat doar haine largi în această perioadă

+2 click pentru
galerie

Bucurie mare pentru Sore. Blondina în vârstă de 26 de ani şi-a anunţat ieri fanii că o să fie mămică pentru prima oară.

La fel ca şi alte artiste din ţara noastră, în ultima vreme Sore a purtat haine largi şi bluze care să îi acopere burtica, dar ieri şi-a luat inima-n dinţi şi a făcut marele anunţ.

În ultimele imagini pe care Sore le-a făcut publice, se poate observa că burtica ei este în creştere, iar cântăreaţa radiază de fericire. În imaginea de mai sus, Sore poartă o burtă falsă.

Aşa cum spunea chiar artista, ea trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei şi se bucură de faptul că în câteva luni o să-şi strângă la piept copilul. "Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie... voi fi mămică! Piesa şi clipul de mai jos reflectă exact ceea ce trăiesc acum şi mă bucur să transmit asta, inedit, muzical. Când vremea e rea, eu iubesc", a scris Sore în descrierea videoclipului postat.

Sore a devenit cunoscută național și internțional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viața, dar şi ca membră a formației de dance/pop-rock Lala Band.

Cântăreaţa trăieşte o poveste de iubire cu Mircea Juleanu, un avocat sexy. Cei doi sunt împreună de mai bine de 1 an de zile.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

VIDEO / Încă o vedetă de la noi este gravidă! Aceasta a făcut anunţul în urmă cu câteva momente

De aici a început povestea unei artiste celebre din România. O recunoști?

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro