FOTO / Sorinel, lasă shaorma! Copilul de Aur, de la un tânăr cu haine largi, la un bărbat pe care plesneşte costumul!

+6 click pentru
galerie

Sursă foto: captură youtube

Dacă la adolescenţă, atunci când a debutat pe plan muzical, Copilul de Aur arăta slab şi avea ochii mari de emoţii, de-a lungul timpului, lucrurile s-au schimbat.

Sorinel nu mai e copilul slăbuţ şi sfrijit pe care-l ştiai şi, dacă acum câţiva ani începuse să aibă tendinţa de îngrăşare, la ultima sa apariţie a impresionat prin mai multe kilograme în plus! Factorii sunt necunoscuţi, deoarece silueta nu a fost un subiect despre care manelistul să vorbească.

"Avem vacanţă doar în post. Oricum şi aşa, tot muncim, lucrăm. Nu m-am bucurat de jocurile copiilor. Eu am început de prea mic. N-am avut timp de copilărie. În schimb, am îmbinat munca cu cea mai mare bucurie pentru mine, muzica", a mărturisit Sorinel Copilul de Aur în ultima sa apariţie.

VEZI AICI cum arăta înainte şi cum arată acum!

Sorinel Copilul de Aur are o relaţie cu o fostă animatoare din cluburile bucureştene pe nume Alina. Dar acesta nu era singurul ei job, ea fiind, de multe ori, solicitată pentru petreceri private ale oamenilor cu bani care vor să vadă mai mult decât un dans, ea practicând și striptease-ul.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro